Wandelen op de Brabantse Wal

De Brabantse Wal is een prachtige regio om te wandelen. U kunt daarbij gebruik maken van het wandelroutenetwerk of een route van W3D Woensdrecht.

Wandelroutenetwerk
Dit is een netwerk van mooie bewegwijzerde wandelpaden, uitgestippeld over de provincie Noord-Brabant. Ieder knooppunt van wandelpaden heeft een nummer. Door van het ene knooppunt naar het volgende te lopen, creëer je jouw eigen wandelroute. Op elk knooppunt kun je kiezen uit minimaal twee richtingen. De route naar het volgende knooppunt staat aangegeven op de geelgroene stickers of paaltjes met pijlen langs het pad. Je kunt de route in beide richtingen lopen.

Wandel(driedaagse)route
Een andere optie is om een wandeling van 5 of 10 km uit te kiezen die ter beschikking zijn gesteld door de organisatie van de Woensdrechtse Wandel-3-daagse. Vertrek- en eindpunt is altijd het Sportpark aan de Fortuinstraat, dit is naar eigen inzicht aan te passen. Uiteraard zijn wij niet verantwoordelijk voor wijzigingen en werkzaamheden in het wegenplan en laat het afstempelen in de kantine maar zitten!

Advertentie